16

okt

Bloggaren är tillbaka

Hej!

Jag drabbades av bloggtorka för drygt ett år sedan, och bloggen blev mitt ständiga dåliga samvete. Jag påminns varje veckas av min mobil om att det är dags att skriva ett nytt inlägg, men jag har känt att jag saknat både tid och inspiration. Nu fick jag frågan om jag vill återuppliva bloggen eller pensionera den, och då kände jag att jag trots allt vill göra ett nytt försök att blåsa liv i den. Jag fått mycket positiv återkoppling på mina tidigare inlägg, och jag vill gärna fortsätta försöka inspirera ämneskollegor runt om i landet. Jag fick också en förfrågan om att skriva en text till ”Pedagog delar”, så håll utkik efter den.

/Elin

Bloggen Svenskläraren tipsar

Porträtt på en kvinna med glasögon som står utomhus.

Jag heter Elin Pellberg och är lärare i svenska och biologi på Norra Real. Jag tycker att en av de roligaste delarna med att arbeta som lärare är att komma på nya arbetsmoment och uppgifter till eleverna, att genomföra dem och sedan utvärdera och förbättra dem till kommande läsår.

Många gånger är det dock onödigt att uppfinna hjulet på nytt och jag låter mig gärna inspireras av kollegors arbete när jag inte har några egna bra idéer. Därför ville jag skapa den här bloggen, den är tänkt som en idébank som det är fritt fram att hämta material ifrån.

Kontakt: Elin Pellberg

Senaste kommentarer

Kategorier