13

sep

Utställning om normer

Hej!

Ibland har man flyt. Jag har som tidigare nämnt tänkt ha ett tema om normer med min etta i svenska i senare i höst, och nu visar det sig att Etnografiska museet här i Stockholm ska öppna en utställning, ”Playground”, som handlar om just normer och normkritik. Fantastiskt! Jag ska dit på lärarkväll nästa vecka, hoppas den är så bra som det verkar. Det finns skolprogram kopplade till utställningen, men det är det inte budgeterat för i det här bygget. Tur att museets entré är gratis.

/Elin

Bloggen Svenskläraren tipsar

Porträtt på en kvinna med glasögon som står utomhus.

Jag heter Elin Pellberg och är lärare i svenska och biologi på Norra Real. Jag tycker att en av de roligaste delarna med att arbeta som lärare är att komma på nya arbetsmoment och uppgifter till eleverna, att genomföra dem och sedan utvärdera och förbättra dem till kommande läsår.

Många gånger är det dock onödigt att uppfinna hjulet på nytt och jag låter mig gärna inspireras av kollegors arbete när jag inte har några egna bra idéer. Därför ville jag skapa den här bloggen, den är tänkt som en idébank som det är fritt fram att hämta material ifrån.

Kontakt: Elin Pellberg

Senaste kommentarer

Kategorier