9

jun

Semester

Hej!

Eftersom undervisningen nu är slut för detta läsår (åtminstone på Norra Real) gör bloggen sommaruppehåll. Och kom ihåg allihop: ni har SEMESTER inte sommarlov. När de som inte är lärare nu börjar tjata om hur lyxigt vi har det som är lediga så länge är det bara att förklara att vi arbetar in vår semester precis som alla andra och att de är välkomna att skola om sig till lärare när de vill. Själv skulle jag gärna vara statligt anställd över fyrtio och därmed ha sju veckors semester, utan 45-timmarsvecka.

Vi ses i höst!

/Elin

Bloggen Svenskläraren tipsar

Porträtt på en kvinna med glasögon som står utomhus.

Jag heter Elin Pellberg och är lärare i svenska och biologi på Norra Real. Jag tycker att en av de roligaste delarna med att arbeta som lärare är att komma på nya arbetsmoment och uppgifter till eleverna, att genomföra dem och sedan utvärdera och förbättra dem till kommande läsår.

Många gånger är det dock onödigt att uppfinna hjulet på nytt och jag låter mig gärna inspireras av kollegors arbete när jag inte har några egna bra idéer. Därför ville jag skapa den här bloggen, den är tänkt som en idébank som det är fritt fram att hämta material ifrån.

Kontakt: Elin Pellberg

Senaste kommentarer

Kategorier